Φέτος η τελετή για τα Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου» έγινε στη Σύρο. Στην Ερμούπολη, με τη μακρά και περιπετειώδη ιστορία, όπου χτυπά η καρδιά των Κυκλάδων. Στο ένδοξο θέατρο Απόλλων, όπου στα ζωηρά φώτα της σκηνής του, υποδεχτήκαμε έναν διαφορετικό… θίασο. Τους πρωταγωνιστές της γαστρονομίας των νησιών μας, όπως γράφει ο Άγγελος Ρέντουλας, (αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος», ενώ εργάζεται και ως δημοσιογράφος για την «Καθημερινή»και τη «Vogue Greece»)
Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
Στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος του «Γαστρονόμου» ένα πλήρες ρεπορτάζ από τα φετινά Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου που ήταν αφιερωμένα σε κυκλαδίτες παραγωγούς που με τον ιδρώτα τους κρατούν όρθια τα τελευταία οχυρά της κυκλαδίτικης γαστρονομίας. Μαθαίνουμε τις ιστορίες των βραβευμένων, δοκιμάζουμε τα σπάνια προϊόντα που παράγουν και σταχυολογούμε τις πιο συγκινητικές στιγμές από τη βράβευση στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στη Σύρο. Ένα γευστικό ταξίδι στις Κυκλάδες μέσα από 116 σελίδες.
Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ
Ο πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου με την Καθημερινή.