Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 13-14 και στις 20-21 Μαΐου στη Συνεδριακή Αίθουσα (Αγίου Νικολάου 6), ως εξής:
Σάββατο 13 Μαΐου 2017 | 14:00-19:00
Κυριακή 14 Μαΐου 2017 | 09:00-14:00
Σάββατο 20 Μαΐου 2017 | 16:00-21:00
Κυριακή 21 Μαΐου 2017 | 09:00-14:00
Διάρκεια: 10 ώρες Διάρκεια: 10 ώρες
Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Πληροφορίες: 22810 82346 (εσωτερικό 3)