Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στη Σύρο
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στις 28-29 και 29-30 Ιουλίου στη Σύρο ως εξής:
Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουλίου
– Απογευματινό τμήμα 16.00-21.00
Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Ιουλίου
– Πρωινό τμήμα 9.00-14.00
Εισηγητής: Γιάννης Κακός
Διάρκεια 10 ώρες | Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου
Ποιους αφορά: Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α.
Η εκπαίδευση διάρκειας 10 ωρών είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας, για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Κόστος συμμετοχής: 100 € | άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30 € υπέρ του ΕΦΕΤ)
Υποβολή Αίτησης Ενδιαφέροντος: https://goo.gl/forms/sLvgvvDsuXPA6leg2
Για πληροφορίες
Επικοινωνήστε με το τμήμα εκπαίδευσης και κατάρτισης στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 4).
Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας